Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin güldüğünü görmek

Rüyada eşinin güldüğünü görmek

Rüyada eşinin güldüğünü görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin güldüğünü gördüyseniz:

  • Biraz düşünme fırsatı bulabilirseniz ilişkilerinizde yolunda gitmeyen noktayı bulup işleri yoluna koyabilirsiniz.

Rüyada eşinin güldüğünü görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, sözleri tutulacağına, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına inanılır.

Rüyada gülmek ve ağlamak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, başına türlü belalar geleceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada cenaze evinde gülmek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayarak gülmek hasta ise iyileşeceğine, kötü halinden eser kalmayacağına, giden birinin geri döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının güldüğünü görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sessizce gülmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada sevdiği kişiyle gülmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kahkahayla gülmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments