Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının güldüğünü görmek

Rüyada düşmanının güldüğünü görmek

Rüyada düşmanının güldüğünü görmek çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, hak yolunu tutacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanının güldüğünü gördüyseniz:

  • Biraz da, kendi kendinize kalmak veya kendi zevklerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

Rüyada düşmanının güldüğünü görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada düşmanla gülmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmana gülmek ele geçen fırsatların hayır getireceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanın güldüğünü görmek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine inanılır.

Rüyada düşmanına gülmek geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yerinde saymayacağına rivayet eder.

Rüyada gülmek ve ağlamak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, geçmişte yapılan hataların tekrarlanmayacağına ve ortaya çıkacak bir sağlık sorununun tedavisi için sıcak bir bölgeye seyahat edileceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına inanılır.

Rüyada kendine güldüğünü görmek iş konusunda bir ortaklık kuracağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, hidayete ermeyi de başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla gülmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, büyük başarıların göğüsleneceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments