Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde gülmek

Rüyada düğünde gülmek

Rüyada düğünde gülmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada düğünde gülmek gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Rüyada düğünde gülmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Rüyada hoşlandığın kişiyle gülmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Rüyada namazda gülmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, isabetli adımlar atacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada içten gülmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok gülmek eğlenmek iyi şartlarda yaşayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kendine gülmek mutluluk ve saadete, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gülmek ve gülerek uyanmak çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına inanılır.

Rüyada koşarak gülmek problemlerini çözeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments