Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülmek ve güldürmek

Rüyada gülmek ve güldürmek

Rüyada gülmek ve güldürmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, kısmetlerin artacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada gülmek ve güldürmek gördüyseniz:

  • Daha da enteresanı şu, diğerleri sizi isteyerek bir çuval inciri berbat ediyor gibi görebilirler.

Rüyada gülmek güldürmek kazancının ve canın güvence altında olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulur.

Rüyada gülmek ve güldürmek ilim irfan sahibi olacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada birilerini güldürmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine delalet eder.

Rüyada bebek güldürmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü güldürmek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret eder.

Rüyada bebeği güldürmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, işlerin düşeceğine işarettir.

Rüyada birini güldürmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada başkasını güldürmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, güleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments