Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak patladığını görmek

Rüyada uçak patladığını görmek

Rüyada uçak patladığını görmek elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçak patladığını gördüyseniz:

  • Sizin de, kendi pozisyonunuzda veya fikirlerinizde ısrarcı olmanız durumunda olaylar iyice kontrolden çıkabilir.

Rüyada uçak patladığını görmek bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada uçağın düşüp patladığını görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada uçağın patladığını görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize işaret eder.

Rüyada yıldızın patladığını görmek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, içebileceğine işaret eder.

Rüyada göğsünün patladığını görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerin patladığını görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şah damarının patladığını görmek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizin patladığını görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, aksine işe neredeyse köstek olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments