Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanalizasyon patladığını görmek

Rüyada kanalizasyon patladığını görmek

Rüyada kanalizasyon patladığını görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca işaret etmektedir.

Rüyada kanalizasyon patladığını gördüyseniz:

  • Eğilimlerinize dikkat edin.

Rüyada kanalizasyon patladığını görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kanalizasyonda yüzmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine delalettir.

Rüyada kanalizasyona düşmek şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada kanalizasyon pisliği görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada kanalizasyon çukuruna düşmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, zorlukların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kanalizasyona düştüğünü görmek maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kanalizasyon temizlemek hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kolay yollardan kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kanalizasyon kuyusu görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, huzur içinde yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments