Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etinin parçalandığını görmek

Rüyada etinin parçalandığını görmek

Rüyada etinin parçalandığını görmek sayılacağına ve sevileceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Rüyada etinin parçalandığını gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Rüyada et parçası düşürmek hastalıkların iyileşeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada et parçası doğurmak ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etinin parçalandığını görmek sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş parça et görmek maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine tabir olunur.

Rüyada vücutta et parçası görmek yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacakta et parçası görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parça et görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahimden et parçası düşürmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hırpalanacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments