Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaç parçaları görmek

Rüyada ağaç parçaları görmek

Rüyada ağaç parçaları görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, güzel günler geçireceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaç parçaları gördüyseniz:

  • Farklı bir pozisyon dikkatinizi çekebilir.

Rüyada ağaç parçaları görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada ağaç parçası görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada pırlantanın parçalandığını görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının parçalandığını görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvan parçaları görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Rüyada ayakkabılarının parçalandığını görmek yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine delalettir.

Rüyada kaya parçası görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına inanılır.

Rüyada ağzından cam parçası çıkmak üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments