Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon camı kırmak

Rüyada telefon camı kırmak

Rüyada telefon camı kırmak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, bazen umutlarını yitireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon camı kırmak gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da çözümsüz veya gergin ortamların içerisinde bulabilirsiniz.

Rüyada telefon camı kırmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin camını kırmak hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camı kırmak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet eder.

Rüyada cam eşyaları kırmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, bazı kaynakların tükeneceğine yorulur.

Rüyada cam kase kırmak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada camları kırmak ticaretin açılacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam bardak kırmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde cam kırmak bir akrabadan hata görüleceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, farklı şeyler deneyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments