Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda sevgiliyle konuşmak

Rüyada telefonda sevgiliyle konuşmak

Rüyada telefonda sevgiliyle konuşmak bol dua edeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefonda sevgiliyle konuşmak gördüyseniz:

  • Seçimleriniz karşıt fikirlerle karşılaşmanıza neden olabilir veya fikirleriniz ilerlemenizin önüne geçebilir.

Rüyada ayrıldığın sevgiliyle telefonda konuşmak böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine alamet eder.

Rüyada telefonla sevgiliyle konuşmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, malının artacağına, işlerine yeni işler katacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle telefonda konuşmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada telefonda sevgiliyle konuşmak kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments