Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla ölüyle konuşmak

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, dinini yaşayacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına inanılır.

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Sizin için her açıdan olumlu olabilecek bağlantılar kurmanız mümkün olabilir.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına rivayet eder.

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak lüksünün artacağına, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine delalettir.

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak hikmete kavuşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada ölüyle telefonda konuşmak ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine yorulur.

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda ölüyle konuşmak yaşanan bütün sorunların biteceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü insanla telefonda konuşmak rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments