Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak borçların biteceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, hatalarını fark edeceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak gördüyseniz:

  • Size doğru olarak gözüken durumlar pek o kadar doğru olmayabilirler.

Rüyada ölüyle telefonla konuşmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle telefonda konuşmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına işarettir.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, imkânsızı başaracağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine delalet eder.

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, üzgün ve karamsar olacağına delalet eder.

Rüyada telefonda ölüyle konuşmak karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bolluk içine olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölü insanla telefonda konuşmak üzüleceğine ve kırılacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments