Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonda ölüyle konuşmak

Rüyada telefonda ölüyle konuşmak

Rüyada telefonda ölüyle konuşmak eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada telefonda ölüyle konuşmak gördüyseniz:

  • Eviniz, ilişkiniz veya ailenizle ilgili kararlarınızı hızla almanızda fayda var.

Rüyada telefonda ölüyle konuşmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüyle telefonda konuşmak başarıya ulaşacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ölüyle telefonla konuşmak ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, adının ülke dışında yayılacağına, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına inanılır.

Rüyada ölü insanla telefonda konuşmak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, yaşlı bir kimsenin böyle bir rüya görmesi ise eceli ile vefat edeceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine inanılır.

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak işlerinin gerileyeceğine, sorumlu tutacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments