Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Tecrübeniz sizden çok fazla talepleri olan kişileri bertaraf etmenize yardım edebilir.

Rüyada ölü insanla telefonda konuşmak adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada ölü birisiyle telefonda konuşmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda ölüyle konuşmak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, itibarda meydana gelecek değişikliğe, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada telefonla ölüyle konuşmak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına tabir olunur.

Rüyada ölü biriyle telefonla konuşmak adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kişiyle telefonda konuşmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle telefonda konuşmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölü biriyle telefonda konuşmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments