Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla konuşanı görmek

Rüyada telefonla konuşanı görmek

Rüyada telefonla konuşanı görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, varını yoğunu kaybedeceğine, iyi halini yitireceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada telefonla konuşanı gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Rüyada telefonla konuştuğunu görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada telefonda konuşamamak evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, kendisi paralayacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin telefonla konuştuğunu görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonda konuştuğunu görmek uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine tabir olunur.

Rüyada telefon konuştuğunu görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgili telefonda konusmak yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının telefonla konuştuğunu görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada ölüyle telefonda konuştuğunu görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerin günden güne açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments