Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonla konuşmak ve ağlamak

Rüyada telefonla konuşmak ve ağlamak

Rüyada telefonla konuşmak ve ağlamak işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok zor günler geçirileceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonla konuşmak ve ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konular kendiliğinden ilerlemiyor diye vazgeçmeniz hata olabilir.

Rüyada telefonla konuşmak ve ağlamak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, kişinin rahat bir nefes alacağına delalettir.

Rüyada küs olduğun biriyle telefonda konuşmak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, işlerinin ters gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski erkek arkadaşıyla telefonda konuşmak hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle telefonla konuşmak yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kadınla telefonda konuşmak işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına delalet eder.

Rüyada avukatla telefonda konuşmak kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşımla telefonda konuşmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen anneyle telefonda konuşmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments