Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla telefonda konuşmak

Rüyada kadınla telefonda konuşmak

Rüyada kadınla telefonda konuşmak olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadınla telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirmeler nedeniyle bir fırsat kaçırabilir veya yanlış hamleler yapabilirsiniz.

Rüyada kadınla telefonda konuşmak ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada bir kadınla telefonda konuşmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla telefonda konuşmak iş konusunda değişiklikler yapılacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada polisle telefonda konuşmak kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada kardeşiyle telefonda konuşmak huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, malında zulüm meydana gelmesine alamet eder.

Rüyada görüntülü telefonla konuşmak yaptıklarıyla sorgulanacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada doktorla telefonda konuşmak beden sağlığının zarar göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, insanları sakinleştireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments