Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonu açmak

Rüyada telefonu açmak

Rüyada telefonu açmak bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına inanılır.

Rüyada telefonu açmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Rüyada telefonu açmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği delalet etmektedir.

Rüyada birisine telefon açmak hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına işaret eder.

Rüyada birine telefon açmak karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye telefon açmak kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon açmak kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölüye telefon açmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada saç rengini açmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada kelepçe açmak bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, tartışmaların son bulacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments