Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada numara söylemek

Rüyada numara söylemek

Rüyada numara söylemek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, hasta ve zor geçireceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, elindeki malların gideceğine, rahat nefes almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada numara söylemek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada numara söylemek refah düzeyinin artacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada telefon numarası söylemek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada telefon numarası yazmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, doğru işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada deli numarası yapmak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, yanlış kararlar vereceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hesap numarası görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, tövbelerinin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada tel numarası almak hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölüm numarası yapmak kısmet bolluğu yaşanacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada birinin numarasını almak yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, iç açıcı sözlere delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments