Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon kaybettiğini görmek

Rüyada telefon kaybettiğini görmek

Rüyada telefon kaybettiğini görmek ortaklıkların bozulacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, hem çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada telefon kaybettiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kaybolan telefonu görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine işarettir.

Rüyada telefon kaybolması görmek isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefon kaybettiğini görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada kaybolan telefonu bulmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada telefonunun kaybettiğini görmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybettiğini görmek iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada toprağın kaydığını görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sınavı kaybettiğini görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments