Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sınavı kaybettiğini görmek

Rüyada sınavı kaybettiğini görmek

Rüyada sınavı kaybettiğini görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınavı kaybettiğini gördüyseniz:

  • Çoğu zaman bazı şeylerdeki potansiyeli herkesten önce görebiliyorsunuz.

Rüyada sınav kaybettiğini görmek rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sınavı kaybettiğini görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sınavına girmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun sınavı kazandığını görmek maddi gücünün yerine geleceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınava girmek ve başarılı olamamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sınav puanı görmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Rüyada sınav sonuç belgesi görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sınav geç kalmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments