Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon kaybolması görmek

Rüyada telefon kaybolması görmek

Rüyada telefon kaybolması görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine delalet eder.

Rüyada telefon kaybolması gördüyseniz:

  • Bazı girişimleriniz ya da daha önce başladığınız işler aniden hızlanabilir.

Rüyada telefon kaybolması görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon kaybettiğini görmek hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına yorulur.

Rüyada kaybolan telefonu görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonunun kaybettiğini görmek sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybettiğini görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaybolan telefonu bulmak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada altın yüzüğü kaybettiğini görmek hayırlı işlerde yer alacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıyı kaybettiğini görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments