Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan telefonu görmek

Rüyada kaybolan telefonu görmek

Rüyada kaybolan telefonu görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaybolan telefonu gördüyseniz:

  • Riskli yerlerden uzak durmanızda veya riskli hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada kaybolan telefonu görmek edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada telefonunun kaybettiğini görmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefon kaybettiğini görmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu kaybettiğini görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, onun her zaman başında olacağına, işlerinde bereket olacağına alamet eder.

Rüyada kaybolan telefonu bulmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada telefon kaybolması görmek pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, iyi halini yitireceğine işarettir.

Rüyada havuza kaymak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, başa iş açacağına delalet eder.

Rüyada kaydıraktan kaydığını görmek alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, zor günler geçireceğine, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments