Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaybolan telefonu bulmak

Rüyada kaybolan telefonu bulmak

Rüyada kaybolan telefonu bulmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, geleceğine bakacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, borcunun da hafifleyeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kaybolan telefonu bulmak gördüyseniz:

  • Gereken koşulları oluşturmadan ilerlemek yanlış olabilir.

Rüyada kaybolan telefonu bulmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine işarettir.

Rüyada telefon kaybolması görmek sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, arzuların yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada telefonunun kaybettiğini görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada kaybolan telefonu görmek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon kaybettiğini görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, herkesin desteğinin alınacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu kaybettiğini görmek istediği noktalara ulaşacağına, galibiyet kazanacağına, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada kaybolan yüzük bulmak büyük bir başarının elde edileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada kaybolan bileziği bulmak hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine ve kırgınlıkların unutulacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments