Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon hediye almak

Rüyada telefon hediye almak

Rüyada telefon hediye almak yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine işarettir.

Rüyada telefon hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı teklif, öneri veya davetleri değerlendirirken size veya hedeflerinize katkısı olup olmayacağı konusunu daha fazla irdeleyebilirsiniz.

Rüyada birinden hediye telefon almak içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına inanılır.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, başarısının yükseleceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet eder.

Rüyada telefon hediye almak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon hediye edilmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye cep telefonu almak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına rivayet eder.

Rüyada telefon hediye etmek becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, başın borçlularla belaya gireceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu hediye almak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına inanılır.

Rüyada telefon hediye aldığını görmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments