Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hat kırmak

Rüyada hat kırmak

Rüyada hat kırmak çok hayırlı şeylere, daima zinde ve genç kalacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada hat kırmak gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Rüyada hat kırmak bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalettir.

Rüyada telefon hattını kırmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, yalnız hissetmeye delalettir.

Rüyada hatice görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hatme taşı görmek çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada telefon hattı bulmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına inanılır.

Rüyada hatmeye oturmak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boru hattı görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hatice anamızı görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, maddi anlamda rahatlamaya, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments