Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın elinde bebek görmek

Rüyada babanın elinde bebek görmek

Rüyada babanın elinde bebek görmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, beddua ve ah alacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada babanın elinde bebek gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmemeli, sizinle aynı amaçları taşıyan kişilerle, arkadaşlarınızla veya iş birliği içine girebileceğiniz oluşumlarla biraraya gelmelisiniz.

Rüyada babanın elinde bebek görmek çok rahat bir hayata adım atacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına delalettir.

Rüyada baba elini tutmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasının elinde bıçak görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, sorunlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın elini öpmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, daha pozitif biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın elinde bıçak görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, sadece kendisini düşüneceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine yorulmaktadır.

Rüyada baba eli tutmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kayın babanın elini öpmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments