Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının elinde bıçak görmek

Rüyada babasının elinde bıçak görmek

Rüyada babasının elinde bıçak görmek geriye doğru gideceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada babasının elinde bıçak gördüyseniz:

  • Size söz verilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada babasının elinde bıçak görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulur.

Rüyada babanın elinde bıçak görmek ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada babamın bıçaklandığını görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işaret etmektedir.

Rüyada babası tarafından bıçaklanmak onu hayallerine kavuşturacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada babaya bıçak çekmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, gözyaşına boğulacağına yorulur.

Rüyada babanın bıçaklandığını görmek düşmanlarının güçleneceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada baba tarafından bıçaklanmak yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının bıçaklandığını görmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments