Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon değiştirmek

Rüyada telefon değiştirmek

Rüyada telefon değiştirmek büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefon değiştirmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi sesli şekilde dile getirmeniz sizden faydalanmaya çalışan kişileri engelleyebilir.

Rüyada cep telefonu değiştirmek makamının sarsılmayacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, sürekli olarak emirler veren rüya sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon değiştirdiğini görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon değiştirmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, istediği noktalara ulaşacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işaret eder.

Rüyada telefonunu değiştirmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, stres içinde günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işyerini değiştirmek hayırlı haberler alınacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ev değiştirdiğini görmek bol bol hayır duası alınacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada halı değiştirmek zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments