Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon değiştirdiğini görmek

Rüyada telefon değiştirdiğini görmek

Rüyada telefon değiştirdiğini görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, mal ve rızkın çoğalmasına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sevdiği birini kırmaya, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada telefon değiştirdiğini gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmekten çekinmemeniz duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada cep telefonu değiştirmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefon değiştirdiğini görmek elinin dara düşmeyeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada telefon değiştirmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada telefonunu değiştirmek iş yeri sahibi olacağına, borçlarından kurtulacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tekerlek değiştirmek yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada havlu değiştirmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kapının yerini değiştirmek maddi anlamda zayıflayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments