Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada halı değiştirmek

Rüyada halı değiştirmek

Rüyada halı değiştirmek maddi gücünün katlanacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada halı değiştirmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Rüyada halı değiştirmek iş hayatında atılıma geçeceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin altını değiştirmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine tabir olunur.

Rüyada kabuk değiştiren yılan görmek ancak bu durumlardan kurtulmak için çok doğru kararlar vermesi gerektiğine ve sadece bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada departman değiştirmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine alamet eder.

Rüyada bir eşyanın yerini değiştirmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, başarısız olacağına tabir olunur.

Rüyada evin içini değiştirmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, galibiyet kazanacağına, hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına yorulur.

Rüyada yatak odası değiştirmek çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine inanılır.

Rüyada mal değiştirmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments