Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonunu değiştirmek

Rüyada telefonunu değiştirmek

Rüyada telefonunu değiştirmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, huzur ve kazanç getireceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada telefonunu değiştirmek gördüyseniz:

  • Öfkenizi kontrol edememeniz durumunda geçmişe bağlı konularda sert bedeller ödenebilir.

Rüyada cep telefonu değiştirmek bankadaki hesabının kabaracağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu değiştirdiğini görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına yorulur.

Rüyada telefon değiştirmek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada telefon değiştirdiğini görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada telefonunu değiştirmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, edilen duaların tutacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada kıyafet değiştirmek o işin tüm risklerini göze alacağına, çaresizleşeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulur.

Rüyada havlu değiştirmek esenlik bulacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, hayatını yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer değiştirmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments