Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapının yerini değiştirmek

Rüyada kapının yerini değiştirmek

Rüyada kapının yerini değiştirmek doyasıya hasret gidereceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, rahat edeceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına alamet eder.

Rüyada kapının yerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada kapının yerini değiştirmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ev kapısının değiştiğini görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, zafer elde edileceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kapının kilidini değiştirmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada kapı değiştirmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dış kapıyı değiştirmek çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada kapı kilidi değiştirmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, inancından ödün vereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının değiştiğini görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kapıyı değiştirmek elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments