Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker beklemek

Rüyada asker beklemek

Rüyada asker beklemek çok yükseleceğine, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine yorulur.

Rüyada asker beklemek gördüyseniz:

  • Gereksiz masraflara her zamankinden daha çok eğilimlisiniz.

Rüyada asker yolu beklemek kazalara ve belalara yakın duracağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada asker beklemek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada kapının önünde beklemek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, desteksiz kalacağına yorulur.

Rüyada bir kızı beklemek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerini beklemek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına inanılır.

Rüyada ölümünü beklemek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada deprem beklemek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, ileri gideceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asılmayı beklemek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments