Rüyada birinden dövme görmek

Rüyada birinden dövme görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, özlemlerini bitireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, üçüncü gözünün açılacağına rivayet eder.

Rüyada birinden dövme gördüyseniz:

  • Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin.

Rüyada akrep dövmesi görmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, küslerin barışacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada birini dövmeye gelmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, parasının üstüne para ekleyeceğine delalettir.

Rüyada yıldız dövmesi görmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi renk dövme görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, küslükleri bitireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil dövme yaptırdığını görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze dövme yaptırmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına alamet eder.

Rüyada elinde dövme görmek işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada dövme yaptıracağını görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top