Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teleferikten düşmek

Rüyada teleferikten düşmek

Rüyada teleferikten düşmek malında azalmaya, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına işarettir.

Rüyada teleferikten düşmek gördüyseniz:

  • Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir.

Rüyada teleferikten düşmek çok iyi bir duruma geleceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada teleferiğe binmek çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada teleferikle gezmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin de hafifleyeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada teleferiğe görmek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada teleferikle dağa çıkmak aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada teleferikle uçmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teleferik görmek rızkının da genişleyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada kirli dereye düşmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments