Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teleferikle gezmek

Rüyada teleferikle gezmek

Rüyada teleferikle gezmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, sürekli tartışacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada teleferikle gezmek gördüyseniz:

  • İşle bağlantılı veya bireysel maddi pazarlıklarda şanslar yakalanabilir ya da farklı ufaklı büyüklü fırsatlarla karşılaşılabilir.

Rüyada teleferikle gezmek yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, güzel haberler alacağına, kişinin isteklerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada teleferik görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, heveslerin söneceğine rivayet eder.

Rüyada teleferikten düşmek toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Rüyada teleferiğe binmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada teleferikle dağa çıkmak yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada teleferikle uçmak maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada teleferiğe görmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarla gezmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments