Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teleferik görmek

Rüyada teleferik görmek

Rüyada teleferik görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, huzurunun artacağına işaret etmektedir.

Rüyada teleferik gördüyseniz:

  • Romantik açıdan olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada teleferiğe binmek aşkının da kalıcı olacağına, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada teleferikten düşmek çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada teleferiğe görmek üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret eder.

Rüyada teleferikle uçmak zahmetinin çoğalacağına, bir takım sorunlar çıkacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine yorulur.

Rüyada teleferikle dağa çıkmak karlı işler alacağına, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına tabir olunur.

Rüyada teleferik görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, maddi olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Rüyada teleferikle gezmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments