Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teleferiğe görmek

Rüyada teleferiğe görmek

Rüyada teleferiğe görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada teleferiğe gördüyseniz:

  • Sizi zor durumda bırakmaya çalışan, küçümseyen ya da tartışmaların içine çeken kişiler olabilir, uzak durun.

Rüyada teleferiğe görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teleferik görmek kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teleferikle uçmak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada teleferiğe binmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada teleferikten düşmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada teleferikle dağa çıkmak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine inanılır.

Rüyada teleferikle gezmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, bereketin ve verimin olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments