Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanı dövdüğünü görmek

Rüyada babanı dövdüğünü görmek

Rüyada babanı dövdüğünü görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, birçok kişiye yardım edeceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına yorulur.

Rüyada babanı dövdüğünü gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınızla bir ilişkiye başlamanız sizi uzlaşmacı bir konuma taşıyabilir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek geçim derdi yaşamayacağına, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada babanı dövdüğünü görmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada babayı dövmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına tabir olunur.

Rüyada babasını dövdüğünü görmek zorluğa düşeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada anne baba dövmek iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine delalet eder.

Rüyada baba anneyi dövmek onların güvenini sarsacağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada anne babayı dövmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, yarar getireceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments