Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel zımba görmek

Rüyada tel zımba görmek

Rüyada tel zımba görmek karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada tel zımba gördüyseniz:

  • Birisine yardım etmek istiyorsanız, öncelikle ailenizi düşünmelisiniz.

Rüyada zımba teli görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tel zımba görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Rüyada zımba görmek hayatının iyileşeceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada saz teli koparmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada süpürge teli görmek karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine yorulur.

Rüyada yerde saç telleri görmek heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç teli yemek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerini telli görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, birçok sıkıntıya iyi geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments