Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada süpürge teli görmek

Rüyada süpürge teli görmek

Rüyada süpürge teli görmek tüm isteklerine kavuşacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, hayır duaları alacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, düşmanlarını kaybetmeye, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada süpürge teli gördüyseniz:

  • Bazı konularda temelsiz suçlamalar keyfinizi kaçırabilir.

Rüyada süpürge teli görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tel süpürge görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, kederinin dağılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulur.

Rüyada süpürge tohumu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada ot süpürgesi görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Rüyada süpürge hediye almak Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada süpürge toplamak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada süpürge yaptığını görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada elektrikli süpürgeyle evi süpürmek çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments