Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zımba görmek

Rüyada zımba görmek

Rüyada zımba görmek yokluk ve geçim sıkıntısı ile geçen günlerinin de tamamen biteceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulur.

Rüyada zımba gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik, elektronik başlıklı konularda yaşanabilecek aksiliklere karşı gereken tedbirleri almamızda, unutulabilecek veya kaybolabilecek önemli eşya ihtimaline karşı hazırlıklı olmamızda fayda var.

Rüyada zımba teli görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada zımba görmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada tel zımba görmek hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, birikim yapılacağına, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments