Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saz teli koparmak

Rüyada saz teli koparmak

Rüyada saz teli koparmak yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, durgun giden işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saz teli koparmak gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkiniz varsa, sevdiğinizin hazırladığı ani sürprizler sizi şaşırtmasın.

Rüyada saz teli koparmak kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, endişe veren durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saz teli görmek kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada saz almak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saz çalarken görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, dertlerinin unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saz hediye almak hayallerini sürekli erteleyeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada saz çaldığını görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine delalet eder.

Rüyada saz çalmak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde saz çalmak harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, insanlardan takdir toplayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments