Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tel kapı görmek

Rüyada tel kapı görmek

Rüyada tel kapı görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına yorulur.

Rüyada tel kapı gördüyseniz:

  • Aile büyükleriniz sizi bazı konularda engelleme gayretleri içinde olabilirler veya ailenizin yaptığı ya da yapmayı planladığı harcamalar yüzünden siz zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada tel kapı görmek bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada tel örgüye tırmanmak şöhret ve hayır getireceğine, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bakır tel görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada bir tel saç görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, zahmetinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada saç teli yemek ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağızdan saç teli çıkarmak eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına rivayet eder.

Rüyada telden çamaşır toplamak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, atılan adımların boşa gideceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep tel bulmak kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, geçineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments