Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaprak sarması sarmak

Rüyada yaprak sarması sarmak

Rüyada yaprak sarması sarmak özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaprak sarması sarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda uzlaşmayı sağlamak size düşebilir.

Rüyada yaprak sarması sarmak yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarma sardığını görmek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada sarma sarmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, başarının adım adım yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sarma sardığını görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada lahana sarması sarmak hanesindeki rızkın da artacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada yaprak sarma yemek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, hayat boyu çok sevileceğine tabir olunur.

Rüyada sarma yaprağı görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaprak sarması yapmak Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, biraz olsun hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments