Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekrar tekrar uyanmak

Rüyada tekrar tekrar uyanmak

Rüyada tekrar tekrar uyanmak eline geçen kazancın bereketsiz olacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, endişelerin sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada tekrar tekrar uyanmak gördüyseniz:

  • Siz sadece girişiminizi gerçekleştirdiniz.

Rüyada tekrar tekrar uyanmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada geç uyandığını görmek çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işarettir.

Rüyada tam ölecekken uyanmak rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ezan duyarak uyanmak insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işarettir.

Rüyada uyuyanı uyandırmak işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, adaletin geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi uykudan uyandırmak fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada sıçrayarak uyanmak çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine delalet eder.

Rüyada ezana uyanmak çok daha mutlu olunacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, hayatından razı geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments