Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezana uyanmak

Rüyada ezana uyanmak

Rüyada ezana uyanmak iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, durulacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ezana uyanmak gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklığınız olabilir.

Rüyada ezan okunurken uyanmak etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ezan okuyarak uyanmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet eder.

Rüyada ezan sesi duyup uyanmak sağlığının bozulmayacağına, rahat bir işe girileceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine işaret eder.

Rüyada ezanla uyanmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezana uyanmak böylece yüzünün güleceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabah ezanında uyanmak alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, dünya mallarına karşı hırslanacağına, neşesine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ezan sesine uyanmak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada ezan duyarak uyanmak helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments