Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıçrayarak uyanmak

Rüyada sıçrayarak uyanmak

Rüyada sıçrayarak uyanmak vefakar bir insan olunacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına yorulur.

Rüyada sıçrayarak uyanmak gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Rüyada sabah ezanında uyanmak iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına inanılır.

Rüyada ölmeden uyanmak bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kendini uyandırmak beklediği haberin gelmeyeceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine inanılır.

Rüyada denizde uyanmak sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uyuyan kişiyi uyandırmak deneyim kazanacağına, çirkin sözler işitileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ölü uyandırmak rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Rüyada uyuyup uyanmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işarettir.

Rüyada sabah namazına uyandırılmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments