Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geç uyandığını görmek

Rüyada geç uyandığını görmek

Rüyada geç uyandığını görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada geç uyandığını gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar hızlı değişiklikler veya hamleler yapmayı gerektirebilir.

Rüyada geç uyanmak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine inanılır.

Rüyada geç uyandığını görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada acıyla uyanmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka evde uyanmak haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, kar sağlayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü uyandırmak elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezana uyanmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir yerde uyanmak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, para sıkıntısının olmayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dua okuyarak uyanmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments